Kombinera nytta med nöje

Att fiska kan emellanåt vara en ganska stillsam hobby – ibland lite för stillsam. När jag inte har fått napp på ett tag är det lätt att bli uttråkad, men jag har lärt mig att alltid ha något att göra under mina fisketurer. Ibland tar jag med en bok och ofta har jag med mig kaffe och något att äta. Med min kamera kan jag passa på att ta fina foton, men framför allt är mobilen min bästa vän under de tråkigare perioderna av fisket. Jag brukar passa på att kolla upp sådana saker som jag inte har orkat eller hunnit i veckan, så som veckoanalysen, min budget för kommande månad eller nyheter i olika tidningar på nätet. Under tiden placerar jag fiskespöt mellan två stenar eller något annat arrangemang som gör att jag fortfarande kan få napp. Däremot vill jag också säga att just lugnet och väntan på att få napp är en del av charmen med att fiska, så lägg gärna ifrån dig telefonen med jämna mellanrum och ägna dig helhjärtat åt fisket.

Vatten och fiskespö i solnedgång

Comments are closed.