Jag är för feg!

Som jag skrev sist så är det inte många som vågar ta steget för att följa sina drömmar fullt ut och det visade sig efter en veckas funderande att jag nog är en av de som faktiskt inte vågar. Det är det här med det ovetande, så min plan just nu är att reka lite i Grekland. Jag ska åka dit och se hur det känns där nere. Alltså ner på en veckas semester. Sen får vi se vart det bär hän efter det besöket. Känns som jag inte riktigt kan vara så modig ensam, kanske får försöka att övertala någon av mina vänner att kanske följa med?

Vilket fall som helst så rullar vardagen på som vanligt. Johannes var över på middag och snack igår. Det var trevligt, vi har det alltid trevligt ihop han och jag. Kanske är det han jag ska försöka övertala? Jag bjöd på Pulled pork och senare öppnade vi min sparade Bushmills Whiskey och satt och snackade långt in på småtimmarna.

grekland

Comments are closed.