Hyra eller köpa vattenskoter?

Jag har målat om i arbetsrummet hemma. Hittade en trevlig blå färg hos Caparol, deras färger håller alltid högsta kvalitet. När jag hade målat om vaknade suget efter havet och just nu funderar jag på om jag ska låna till en vattenskoter. Vi hade kunnat ha den på sommarstugan och ta trevliga turer när solen skiner. Det finns flera företag som hyr ut vattenskotrar också, men de tar ofta dyra dygnshyror och det kan hända det hade lönat sig att köpa en egen. Jag tänker att man då dessutom hade kunnat hyra ut den själv ibland för att få en extra inkomst. Just nu ser jag på försäkringar och har kontakt med några försäkringsbolag om vad som gäller. Hos vissa ingår vattenskotrar i en vanlig båtförsäkring, men hos andra behöver man köpa ytterligare tillägg. Jag är mest sugen på en Sea Doo GTI – men vi får se vad jag bestämmer mig för.

Comments are closed.