Helgens planer!

 

Hej allihop!

Så skönt att det är fredag igen. Inte för att jag har något speciellt att göra i helgen, alls. Men det är ju ändå skönt att kunna vara ledig och varva ner. Det enda jag egentligen har på agendan är att jag ska tvätta så många maskiner jag orkar. Det har verkligen gått lite för lång tid sedan jag tömde tvättkorgen sist, så jag får nog prioritera det nu. I går var jag ute på after work med ett helt gäng med människor, det var faktiskt en riktigt härlig kväll som slutade i god tid för att jag inte skulle vara trött idag. Det funkade, för en gångs skull! Haha!

aw2

Nu kommer kylan!

hejNu är vi inne i september för detta året också, nu närmar vi oss mörkret och kylan med raska steg.  Kanske borde jag kolla om jag inte skulle bokat någon resa så jag har något kul att se fram emot nu när det bara går utför med vädret. Några tips?

 

Har ni hört?

Blivit helt galen i Glass Animals på senaste, så var bara tvungen att dela med mig av en av mina favoriter! Vad tycks?

Bara tisdag?!

God morgon allesammans!

Hur mår ni idag? Jag mår bra, men tycker att veckodagarna går lite långsamt. Jag har nämligen en himla massa kul planerat på de närmsta helgerna, men det känns som vi aldrig kommer nå helgen. Som denna veckan, det känns som om det borde vara torsdag, minst. Men det är det ju inte, det är bara tisdag! Hur är det ens möjligt? Med idag inräknat så har jag alltså fyra arbetsdagar kvar tills helgen, vilket innebär att jag bara jobbat en dag, som känns som fyra. När det känns såhär så blir jag ännu mer motiverad att faktiskt byta jobb. Eftersom det är lite oroligt runt om i världen nu, så har jag lagt mina planer om att flytta utomlands lite på is. Känns som det är lika bra att avvakta tills man vet hur läget ser ut. Detta kan ju dock innebära att jag kommer få bo i Sverige  i ett par år till. Och det vet jag inte om jag orkar med hur det ser ut idag. Så ja, till hösten kommer jag nog jobba för att förändra livet lite. Får det att bli lite roligare, helt enkelt! Vad är era mål i höst?

ch

Äntligen fredag!

Ja, äntligen har vi kommit till helgen för denna veckan också. Kvällens planer är faktiskt att gå på bio med ett gäng kompisar. Kan knappt minnas sist jag gick på bio så det ska bli riktigt kul att ta några öl innan och sen kolla film, sen tror jag vi skulle käka på restaurangen som ligger precis bredvid. Det blir helt enkelt en härlig fredag, tror jag. Vet dock inte vilken film det är vi ska se ännu, hoppas det är någon bra.. Vad gör ni idag?

yay

Tillbaka i vardagen!

Hej allihop!

Hur står det till med er? Jag sitter just nu på kontoret och känner mig fullständigt uppfylld i efter semestern-ångest. Jag måste verkligen anstränga mig nu under hösten för att hitta ett jobb som jag inte bara vill sluta på. Det är en jobbig känsla, eftersom jag är väl medveten om hur jobbmarknaden ser ut idag. Men jag kan inte ens tänka mig tanken att jobba med detta på denna arbetsplatsen i resten av mitt liv. Jag måste luska ut vad det faktiskt är som jag kan göra som jag brinner lite mer för. Drömmen hade ju varit att jag hade ett jobb och ett hem här i Sverige som jag hade halva året och sedan resterande av året spenderade jag runt om i världen. Men vad ska man arbeta med för att få lov till det?

some