Från hyresrätt till bostadsrätt

Jag bor i en hyresrätt, men då vi endast är sex lägenheter i byggnaden har vi bestämt oss för att ombilda den till en bostadsrätt. Det här kom vi fram till gemensamt, och alla är nöjda med beslutet. Problemet var bara att ingen av oss var särskilt kunnig inom området.. Vi tog då hjälp av ombildningsexperter, och det tackar jag gud för.

Ombildningsexperterna på Restate hjälper er i hela ombildningsprocessen – från början till slut. Än sålänge har vi inte kommit så långt, men de har redan visat sig vara väldigt professionella och kunniga inom området (till skillnad från oss som bor där), så jag tvekar inte det minsta på att det kommer bli riktigt lyckat till slut!

Har ni haft en bra helg och bra start på veckan? Trots det gråa och trista vädret är jag på toppenbra humör, och jag hoppas att det håller i sig hela veckan ut.

Ombilda från hyresrätt till bostadsrätt

Comments are closed.