Dags att dra?

Nu har det visst varit sådär mycket igen. Jag ser det allra bäst på bloggen alltså, när jag inte har skrivit på en stund så beror det faktiskt bara på att det är mycket annat runt omkring. Det var länge sedan jag kände att jag faktiskt inte ville blogga, så detta är bara på grund av stress. Men det känns som om december kommer vara lugnare på jobbfronten. Det är ju så mycket annat som tar ens tid då, så jobbet får faktiskt inte komma först längre. Hur har ni det? Så hemskt det här med terroristerna. Vilka hemska mördare de är, hela bunten. Usch! Jag vet inte riktigt hur man ska reagera. Ska vi vara rädda för att det ska hända i Sverige, liksom? Ska jag bara lägga benen på ryggen och flytta till typ .. Island? Där känns det ganska otippat att någon attackerar. Eller? Det känns helt overkligt, det som har hänt. Hur är det ens möjligt? Att vara ett sånt monster?

why

Comments are closed.