Äg dagen, hörni!

Hej allihop!

Nu har jag bestämt mig för att inte låta jobbet påverka mig så mycket som det gjort på senaste. Jag är så himla trött på att kämpa för något som jag inte bryr mig om det minsta. Min energi och mitt fokus ska läggas på hur jag ska gå tillväga för att komma härifrån. Det ska skrivas listor och kontaktas myndigheter och så vidare och så vidare.. stay

Jag känner mig äntligen taggad igen! Det första jag ska göra är att se om jag inte skulle kunna fixa till bilen så att jag kan få så mycket som möjligt för den vid en eventuell försäljning. Allt kapital är ju välkomnat kapital. Så det första på listan är att hitta billiga verktyg till bilen, så att jag kan börja fixa med den redan till helgen kanske! Jag får nog ringa hit Leffe också, så jag inte förstör något mer än jag lagar något annat! Haha!

Det börjar verkligen ljusna nu igen!!

Comments are closed.